dinsdag 2 augustus 2022

Erectiepillen gebruiken?

 


Wanneer moet je overwegen erectiepillen te gaan gebruiken?

Al dan niet beginnen met het gebruiken van erectiemiddelen is vooral afhankelijk van een duidelijke vaststelling of er inderdaad sprake is van een erectiestoornis en wat een mogelijke oorzaak daarvan zou kunnen zijn. Vrijwel iedere man is het op enig moment wel eens overkomen: je krijgt spontaan een opwelling om te vrijen, maar op de een of andere manier ben je niet in staat om een goede erectie op te wekken, of de erectie is op dat moment onvoldoende stijf om je partner te penetreren. Ook kan het gebeuren dat je penis tijdens het plegen van de daad plotseling verslapt. Er kunnen natuurlijk randproblemen zijn, al dan niet van structurele aard, zoals (overmatig) alcohol- of drugsgebruik, stress, etc. In een dergelijke geval is er geen sprake van een erectiestoornis en derhalve ook geen noodzaak om over te gaan tot het gebruiken van erectiepillen. Hooguit zul je je gedrag op sommige momenten wat aan moeten passen. We kunnen pas constateren dat er echt sprake is van een erectiestoornis wanneer de stoornis zich regelmatig voordoet zonder dat er sprake is van drank of drugs of andere problematie

Levensstijl

Onder meer foute zaken als weinig beweging, roken, drank, drugs e.d. komen, ongeacht je leeftijd je seksleven komen nooit ten goede. De kreet ‘seks, drugs and rock and roll’ kan dan ook naar het rijk der fabelen worden verwezen. Het simpelste plan van aanpak is stoppen met ieder van deze slechte gewoonten. Verder dagelijks minimaal een half uur inpassen voor lichaamsbeweging. Natuurlijk is dit, hoewel simpel van uitleg, niet zo maar te doen. Daar staat echter tegenover dat het veel meer voordelen oplevert dan alleen een goed seksleven.

Gebruik van medicijnen

In geval je, om wat voor reden dan ook medicijnen gebruikt, kan dit in een aantal gevallen een negatieve invloed op je seksleven hebben. Tal van medicaties brengen soms vervelende bijwerkingen met zich mee. Een van die bijwerkingen kan zijn een verminderde impotentie. U kunt dan natuurlijk inloggen en een bestelling plaatsen voor een van onze producten, maar de eerlijkheid gebiedt om u te mede te delen dat er misschien een ander, vergelijkbaar product voor handen is waarmee u niet wordt geconfronteerd met bijwerkingen. Overleg met de huisarts biedt veelal een oplossing.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten